Közzétette Magyar Péter a drogtesztjének eredményét

Közzétette Magyar Péter a drogtesztjének eredményét

Magyar Péter Veszprémben (Fotó: Lakner Dávid)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Még június elején közölte Magyar Péter, a Tisza Párt vezetője, hogy drogtesztet csináltat, és akkor hasonló lépést javasolt a fideszes vezetőknek is. A választások előtti egyik Facebook-posztjában azt írta: „a fideszes bulvármédia legmélyebb bugyraiban éppen azt terjesztik, hogy én drogos lennék, bejelentem, hogy csütörtök reggel drogtesztnek vetem magam alá Budapesten, és felszólítom a Fidesz listavezetőjét, Deutsch Tamást és a kormány tagjait, hogy ők is tegyenek ugyanígy és hozzám hasonlóan, legkésőbb szombat reggelig hozzák nyilvánosságra a tesztek eredményét”.

Mostanra megkapta a teszt eredményét is. „A papíron jól látszik, hogy negatív lett a gyógyszerek, kábító- és pszichotróp szerekre az eredménye, mindössze koffeint találtak a toxikológiai vizsgálat során a vérben” – írta Magyar, aki az eredményeket egy 24 óráig elérhető Instagram-sztoriban osztotta meg.