Magyar Péter rövidesen újra útra kel

Magyar Péter rövidesen újra útra kel

Magyar Péter országjárásának gödöllői állomásán, 2024. május 18-án (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az országjárásnak csak az első része zárult le június 8-án, vagyis a választások előtti napon – közölte a Facebook-oldalán szombaton délelőtt Magyar Péter. A Tisza Párt vezetője szerint rövidesen újra útra kelnek és az országgyűlési választásokig eljutnak a legkisebb településekre is.

A kampányban a politikus nyolc héten keresztül járta az országot, sokszor több ezres tüntetéseket tartva, írása szerint ehhez hasonló még nem volt Magyarországon. Számos szakértő és elemző is kiemelte ezt az időszakot, ami alatt egy olyan munkát végzett el, ami az ellenzék feladata és bár rendre meg is ígérik, érdemi sikereket a Tiszán kívül nem igazán hozott nekik. Ráadásul a 2026-os parlamenti választásra készülve Magyar Péteréknek 106 országgyűlési egyéni választókerületben kell megtalálniuk a megfelelő jelölteket, legalábbis, ha mindenhol meg akarják méretni magukat.