Koffein

Egy átlagos fideszes nap

Egy átlagos fideszes nap

„Július 1-től duplájára emelkedik az alkalmi munka adóterhe – Ön szerint ez helyes döntés?” „Abszolút! A sok ingyenélő! És tudja, mennyit kérnek ezek a zsiványok, hogy aztán elpirickázzanak a gyümölcsösben?”
Rezsi Szilárd konyhája

Rezsi Szilárd konyhája

Jó néha ily kendőzetlenül belelátni a kormánypártban dúló belső harcokba. Ábel szerint a rezsiharcos úgy támogatta a Fidesz polgármesterjelöltjét az önkormányzati kampányban, hogy már szervezte a megbuktatását.
Elvonásról szó sem volt

Elvonásról szó sem volt

A kormányzati nyilatkozatok és a jövő évi költségvetés tervezete arra utalnak, hogy a humánszféra a közeljövőben nem számíthat túl sok jóra. Azt pedig mindannyian tudjuk, hogy a kilátások régóta nem voltak annyira bizonytalanok, mint most.
Amíg a nép a 4-0-nak örvendett...

Amíg a nép a 4-0-nak örvendett...

Ugye civileket, ügyvédeket, újságírókat figyeltek meg egy olyan telefonra telepíthető szoftverrel, amit a kémprogramot készítő izraeli cég csak államoknak ad el, és azzal a kitétellel, hogy nem figyelhetnek meg csak úgy civileket, ügyvédeket és újságírókat.
Putyin békeharcosa

Putyin békeharcosa

Orbán lényegében azt ajánlja a Nyugatnak, hogy a szolidaritása kinyilvánításán, a menekültek befogadásán túl ne tegyen semmit a megtámadott fél érdekében, üzleteljen tovább Moszkvával. Tényleg ez a béke útja? Nem hiszem, hogy a kormányfő ennyire naiv lenne.

Fizessen elő a Magyar Hangra!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Keresés

Árnyék podcast – Háború és béke IKEA-színekben