Koffein

Ogán Antal

Ogán Antal

Ha az ellenzék lenne hatalmon, és róluk derül ki valami hasonló, a Fidesz biztos, hogy nem dühös közleményekkel és trükkös Facebook-posztokkal igyekezne letudni az egész botrányt.
Előre megy, mint állat

Előre megy, mint állat

Minekutána négyszer már térdre kényszerítettük a koronavírust, és az ötödik hullámot is úgy megüljük majd, ahogyan megülni csak a magyar tud, joggal gondolhatjuk, hogy oltakoztatási-, és egyéb, járvánnyal kapcsolatos intézményrendszerűnknél rutinosabb nincsen is szerte e világon.
Félnünk jó lesz

Félnünk jó lesz

Mintha az Oroszországhoz való közeledés törvényszerűen hozná magával Oroszország és közvetlen érdekszférája szemléletét és szokásait.
Hogy élne meg ennyiből Orbán Viktor édesanyja?

Hogy élne meg ennyiből Orbán Viktor édesanyja?

Pályakezdő tanár Orbán Viktornak írt levele a hét leghangosabb közéleti „slágere”. Magyarország az a hely, ahol az emberekkel elhitették, hogy jól élnek, és ettől úgy érzik, hogy jól élnek, és ebben sem a saját, sem a mások kínkeserves valósága nem tudja megzavarni őket.
Hat. És nem hét.

Hat. És nem hét.

Kérditek: Feri, miért? A válaszom világos. És egyszerű. Talán ismerős lesz. Nem tudjuk 12-15 embernél többen körül ülni azt az asztalt.
Pártállami békemenet

Pártállami békemenet

A választás tétje valóban az új pártállam felszámolása. Soha nem volt még választási küzdelem ennyire kiegyensúlyozatlan, soha nem voltak ennyire egyenlőtlenek a versenyfeltételek.
Sajnálhatjuk

Sajnálhatjuk

Egy végletekig polarizált társadalom nem tudja magát megvédeni semmilyen jogsértéssel vagy önkénnyel szemben. Mert gyenge. Csak hát ezt a Fidesz is tudja.

Kötöttfogás Extra

Fizessen elő a Magyar Hangra!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Keresés

Árnyék podcast – „A nőnek a konyhában a helye”