Koffein

Amit szabad Orbánnak

Amit szabad Orbánnak

Őszintén szólva nem igazán értem a felhorgadást, hiszen Orbán Viktor korábbi tetteinek fényében semmi meglepő nincs mostani törekvéseiben. Amit szabad Jupiternek, azt nem szabad az ellenzéki ökröcskéknek!
A kór neve: Nyugat-fóbia

A kór neve: Nyugat-fóbia

Az a kijelentés, hogy a mai liberálisok az új kommunisták, nem aránytévesztés vagy túlzás, már a hazugságon is túl van: lényegében megfosztja a szavakat a jelentésüktől.
A törvények nem erre valók

A törvények nem erre valók

Sokan sajnos félreértik, mire valók a törvények, és bármi problémással szembesülnek, rögtön azt gondolják, hogy ez ellen hatalmi szóval kell és lehet fellépni.
Bevetésen a nindzsa kormány

Bevetésen a nindzsa kormány

A feudális Japán világából ismert nindzsák éjjel, lopakodva indultak gyilkos küldetésükre, a szamurájokkal ellentétben nem a nyílt, egyenes, lovagias küzdőszellemről ismeretesek.
Nyögdíj

Nyögdíj

Nagy örömmel hallom, amikor kormányunk fője arról beszél, hogy ők mennyire tisztelik az időseket, hogy legfontosabb nemzeti céljaink közé tartozik a nyugdíjasok megbecsülése. Ennél jobban csak annak örülnék, ha mindez igaz is lenne.
A miniszter most nem kapkod

A miniszter most nem kapkod

Magyarországon nem távozhat egy közintézmény igazgatója csak úgy egyik napról a másikra, még súlyos, emberéletet veszélyeztető hibák esetén sem. Kivéve, ha beszólt a miniszternek.
Viktor, Viktor

Viktor, Viktor

Az orosz érdek, Ukrajna távol tartása a nyugati szövetségi rendszer intézményeitől, ma is ugyanaz; ezúttal mintha egy másik Viktor mozgása igazodna ehhez.