Balesetet szenvedtek az Orbánt kísérő német rendőrök, egyikük meghalt

Balesetet szenvedtek az Orbánt kísérő német rendőrök, egyikük meghalt

(Fotó: Gerd Altmann/Pixabay)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Hétfő délelőtt súlyos balesetet szenvedett a Stuttgartból a reptérre tartó Orbán Viktor magyar miniszterelnök konvoját kísérő két motoros rendőr, miután összeütköztek egy BMW-vel: mindketten súlyos sérülésekkel kerültek kórházba, egyikük bele is halt – írta meg a német Bild.

A baleset 11 óra 15 perc körül történt a stuttgarti Albplatzon, amikor egy 69 éves nő BMW-jével belehajtott a miniszterelnöki autókonvojba. Az áldozat 61 éves volt. „Mélységesen megdöbbentett bennünket a kollégánkat ért baleset. A nagyra becsült kollégánk halálának tragikus körülményei mélyen érintik az egész stuttgarti rendőrséget" – mondta Markus Eisenbraun rendőrfőnök.

Orbán Viktor Stuttgartban tekintette meg a magyar válogatott mérkőzését, majd a konvojjal a reptérre, onnan pedig Budapestre tartott, hogy aztán este már Rómába repüljön Giorgia Meloni olasz kormányfőhöz.