Videóval jelentkezett be a kórházból a balesetet szenvedett Jeremy Renner

Videóval jelentkezett be a kórházból a balesetet szenvedett Jeremy Renner

Jeremy Renner amerikai színész a Bosszúállók: Végjáték (Avengers: Endgame) címû amerikai szuperhős akciófilm bemutatóján Los Angelesben 2019. április 22-én (Fotó: MTI/EPA/Etienne Laurent)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az intenzív osztályról jelentkezett be Twitter-üzenetben a napokban súlyos baleset szenvedett amerikai színész, Jeremy Renner. Mint írja, az egyáltalán nem kellemes, intenzív osztályon töltött napja remek spa-élménnyé alakult, hála a nővérének és édesanyjának. A rövid videón a színész lánytestvére segít a tisztálkodásban: éppen Renner fejét masszírozza. Jeremy Renner láthatóan még nem kelhet fel kórházi ágyából és oxigénmaszkot visel. 

A színésznek a nevadai Washoe-ban van háza, ahonnan szilveszterkor több alkalommal is posztolt, amint a hatalmas hótömeget saját hókotrójával takarította el.

Újév napján, amikor a hó eltakarítása után kiszállt a hat és fél tonnás munkagépből, a hókotró tovább gurult, amit a színész saját kezűleg próbált megállítani. A gép azonban elütötte és súlyos, életveszélyes sérülést okozott neki. A CNN megszerezte a 911-es segélyhívóra befutó hívását, amelynek részletei szerint Renner súlyos fej-és mellkassérülést szenvedett, erős vérzése volt és nehezen lélegzett. Azóta két műtétet hajtottak végre rajta, állapota stabil és szépen gyógyul, de még nem hagyhatja el a kórházat. 

Címkék: baleset, Jeremy Renner