Lezuhant egy kisgép Svédországban, magyarok haltak meg

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Egy Svédország felett repülő kisgép a tengerbe zuhant vasárnap, a fedélzetén tartózkodó két magyar férfi pedig életét vesztette – tudta meg a Blikk.

A lap a svéd sajtóra hivatkozva azt írta, hogy a gép Lengyelországból szállt fel és a Svédország közepén található Dala Jarna repülőterére tartott. Azonban a pilóta hirtelen a stockholmi Skavsta repülőtér felé vette az irányt, de az indok, hogy ezt miért tette, eddig ismeretlen. A mentést vezető Christer Ekeroth a helyi sajtónak beszámolt arról, hogy a gép darabjaira tört a becsapódás következtében, roncsai pedig a tenger mélyére merültek. A mentőalakulatoknak végül sikerült két testet kiemelniük a vízből. A svéd rendőrség közlése szerint az áldozat két negyvenes magyar férfi volt. Az eset körülményeit még vizsgálják, de azt már közölték: hogy tragikus baleset történt.

Címkék: Svédország