A fejvadászok élete nem csak játék és mese – elég látványos lesz az új Star Wars-sorozat

A fejvadászok élete nem csak játék és mese – elég látványos lesz az új Star Wars-sorozat

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Kijött a régóta várt, a The Mandalorian címet viselő, első élőszereplős Csillagok háborúja sorozat első előzetese – jelentette az amerikai The Rolling Stone magazin. A pénteken a Disney D23 elnevezésű konferenciáján bemutatott első képkockákból elég látványosnak ígérkezik a széria.

A történet egy magányos fejvadász ügyes-bajos dolgait követi a galaxis peremén, ahová nem ér el az új Köztársaság fennhatósága. A sorozat időben a Star Wars hatodik és hetedik epizódjai, azaz a Birodalom alkonya és az Első rend felemelkedése között játszódik majd. Így a Trónok harca és a Narcos sorozatokat megjárt Pedro Pascal megformálta karakter pont a hírhedt fejvadász páros, az apja és fia, Jango és Boba Fett történetei közé ékelődik majd be.

A tervek szerint a tízrészes széria november 12-től lesz majd elérhető a Disney+ internetes streaming kínálatában. A sorozatban olyan színészek várhatóak még, mint Nick Nolte, Giancarlo Esposito, Werner Herzog, Gina Carano és Carl Weathers, de Taika Waititi rendező hangja is feltűnik. De a beharangozó talán legpikánsabb kockái azok, ahol látszik, hogy nem csak Han Solót érte az a megtiszteltetés, hogy egy széntömbbe fagyasszák, hanem úgy tűnik, nagyüzemben alkalmazták a dolgot másokkal szemben is.

Közben a Disney amellett, hogy immár gőzerővel ráfordult a kilencedik nagy Star Wars-mozi, a várhatóan idén december 19-én érkező Skywalker kora promóciójára, azt is bejelentette: készítenek egy újabb évadot a még 2008-ban indított és négy éve befejezett, Star Wars - A klónok háborúja című animációs sorozatból, amely várhatóan 2020 februárjában érkezik majd ugyancsak az online platformjukra.