Álljunk össze, mint két kicsi négerlegó!

Álljunk össze, mint két kicsi négerlegó!

A Vasárnap.hu cikkének illusztrációja

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Vérfagyasztó, ugyanakkor életszagú esetről számolt be a kevesek által ismert, de hála Istennek és dicsőség Orbán Viktornak, annál több állami (értsd: adófizetői) támogatásban részesülő Vasárnap.hu portál. Korábban a Népszava írta meg, hogy a múlt nyáron elindult honlap a tavalyi évre közel 30 millió forintos támogatást kapott az Azbej Tristan KDNP-s politikus által vezetett az üldözött keresztények megsegítéséért felelős államtitkárság (Ükerát) jóvoltából. A Vasárnap.hu kiadóvezetője véletlenül éppen az a Kovács-Pifka Péter, aki az Azbej államtitkár úr alá tartozó Hungary Helps Ügynökség vezérigazgatója. A portál támogatói között találjuk még a KDNP pártalapítványát, valamint a Nemzeti Együttműködési Alapot.

A Vasárnap.hu bár közpénzből (értsd: az ellenzéki adófizetők pénzéből is) működik, nem kívánja szemérmesen leplezni kormánybarát hozzáállását a világ dolgaihoz. Semjén Zsolt, a KDNP elnöke nevére rákeresve 122 hírt találtunk a tavaly indult lap archívumában. Azbej Tristan nevére pedig 356 találattal találkozhatunk az oldalon. Bár a Magyar Hang hetek óta hekkertámadás alatt lévő hírportálja lényegesen több olvasót érdekel, mint a Vasárnap.hu, hozzánk nem kopogtatott be Azbej Tristan államtitkár úr egy zacskó pénzzel. Igaz, hogy nem is írtunk róla 356 darab PR-cikket. Igaz, hogy nem is volnánk hajlandók egyetlen PR-cikket sem megjelentetni róla. Igaz, hogy minden bizonnyal nem is fogadnánk el az ő kezéből pénzt.

Most, hogy már megismertük a Vasárnap.hu-t, talán nem meglepő az említett vérfagyasztó felfedezés, amelyet a lap dicséretesen termékeny publicistája, Kaszab Zoltán kürtölt világgá egy szép, verőfényes őszi napon, október 3-án. Az időjárás ugyan nem tudta megszépíteni Kaszab úr napját, aki elmondása szerint ezen a szombaton gyanútlanul ellátogatott egy játékboltba, hogy ott megvásárolja „az egyik legvagányabb” Lego Duplót, amelynek „része egy teherautó és egy markoló is”.

Kaszab úrék gyanútlanul kibontották az építőjáték csomagolását, ám a kormánysajtómunkást elborzasztotta annak látványa, amit a legósdobozban talált: „a készlet része ugyanis két figura is, ők irányítják az említett munkagépeket”. Valósággal kifolyt a keresztény családapa szeme, amikor észlelte, hogy a két említett műanyag építőmunkás egyike hát…, hogy is mondjuk, hogy ne legyünk vulgárisak, izé… fekete bőrű, na!

Mert egy meglett, gondoktól ráncolt homlokú, sokat látott családfőnek is szörnyű látvány egy műanyag néger építőmunkással szembesülnie, de miért akarják a zsenge gyermekszíveket is szennyezni ezzel a látvánnyal?!

A helyes gyereknevelési elv az, amit a Buddha néven ismertséget kivívott Gautama Sziddhártha édesapja, Suddhódana király követett. Tudvalevő ugyanis, hogy a király megóvni vágyta fiát a földi szenvedések látványától és ismeretétől, ezért palotája falai között, bezárva tartotta, így tartva őt távol a valóságos világtól. Sziddhártha herceg azonban 29 éves korában kiszökött a palota falain túlra, és ott egyből szembesült is az úgynevezett négy gyötrelmes látvánnyal (öregség, betegség, halál, valamint egy aszkéta), a többi már történelem.

Nos, Kaszab urunk gondos családfőként korunk egyik gyötrelmes látványától kívánja csupán megóvni Suddhódana király módjára a családját. Miért is kellene bárkinek elviselnie egy sötét bőrű legófigura retinaégető látványát? Ezen a ponton rögvest adjuk is át neki a szót: „A játék a játékra való, a felhőtlen szórakozásra, arra, hogy örömet okozzon. Nincs helye annak, hogy egy másfél éves gyermek ideológiai üzenetekkel találja szembe magát, nem kell idejekorán szembesíteni olyan kérdésekkel, amelyeket nyilvánvalóan fel sem tud fogni.”

Úgy is van! Ha ezen a gondolati vonalon továbbhaladunk, továbbfejlesztve nagy elődöm, Kaszab „Suddhódana” Zoltán szellemi örökségét, ezúton meghirdetem a „takard el a gyereked szemét, ha szembejön az utcán egy néger” mozgalmat!

Kis hiányérzet azért talán mégiscsak maradt bennem. A közelmúltról nem szólt sajnos Kaszab „Négerlegó” Zoltán szövege. Vajon mit szólt hozzá, és miképp cselekedett mint felelős családapa, amikor kiderültek Borkai vagy Kaleta úr keresztény szemmel kifogásolhatónak tetsző ügyei, vagy amikor szeretett keresztényszabad pártjának emberei futószalagon szegik meg a hetedik parancsolatot („Ne lopj!” – a szerk.)? Ja, ők nem néger műanyag figurák.

Olvasna még Gulyás Balázstól? Kattintson a Maga itt a kultúrhörcsög? további írásaiért!

Ennek a cikknek a nyomtatott változata a Magyar Hang 2020/41 számában jelent meg október 9-én.

Hetilapunkat megvásárolhatja az újságárusoknál, valamint elektronikus formában! És hogy mit talál még a 2020/41. számban? Itt megnézheti!