Elnöki ügy: Donald és Kamala kutya-macska viadala

Elnöki ügy: Donald és Kamala kutya-macska viadala

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az Elnöki ügy podcast első adása, amelyben az amerikai elnökjelöltek kampányaiba, a legfontosabb aktuális fejleményekbe, és a kulcsfontosságú csatatér körzetekben folyó izgalmas küzdelmekbe adunk mélyebb betekintést. Vendégeinkkel igyekszünk lefedni a teljes politikai spektrumot, a progresszív baloldaltól a centrizmuson át a konzervatív nézőpontig. Első adásunk témái többek között az út a pártkongresszusoktól az elnöki vitáig, a két jelölt politikai brandje, az észak-karolinai csatatér, valamint hogy miként nézne ki a tökéletes kampány az elkövetkező hetekben.

A műsor a PRIZMA Alapítvány és a Magyar Hang közös produkciója, amely kéthetente jelenik meg. Köszönet házigazdáinknak az Easy Art Spaceben.

Vendégek: Berg Dániel, politológus és műsorvezető; Csunderlik Péter, történész, a BBC History magazin szerkesztője; Veres Kristóf György, külkapcsolati vezető, Danube Institute. Interjú: dr. Tóth Csaba, kampányszakember.