A kokainban oldódó nemzeti antifasizmus

A kokainban oldódó nemzeti antifasizmus

A 4-es és a 6-os villamosok megállója a budapesti Blaha Lujza téren Stop Soros plakáttal (Fotó: Elekes Andor/Wikipedia)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Volt alkalmam részt venni tegnap a Fidesz antifasiszta tagozatának alakulóülésén. A jegyzőkönyvet Novák Katalin államtitkár asszony vezette, én közvetlenül a Rogán Anti mellett ültem, aki akkora antifasiszta, hogy kifejezetten erre az alkalomra vett egy új Dávid-csillagos Gucci pólót, és hozzá egy színben tökéletesen passzoló Versace pantallót meg egy Balenciaga táskát. Ő nyitotta meg az ülést, ahol az egybegyűltek köszöntése után egyből a lényegre tért: „Meg kell állítanunk a nemzetiszocialisták menetelését a hatalom felé! A vérszomjas zuglói Führer listát akar készíteni zsidó származású honfitársainkról – ezt nem engedhetjük! Kilenc éve van teljhatalmunk, a nemzetiszocialisták mégis egyre erősebbek, egyre erőszakosabbak, és én személy szerint is nagyon félek, hogy a Soros György elleni plakátjainkat ezek a nácik lecserélik egy világuralmi terveket dédelgető, gazdag, nemzetközi zsidó plakátjaira. Miféle fasiszta ország lennénk már?! Ezt nem hagyhatjuk megtörténni!”

A vastaps után Habony Árpi kínálta meg a résztvevőket kokainnal. Felszippantottam én is két vaskos csíkot, és mondhatom: prémiumminőségű volt. Brazíliában szerezte be az Árpi, amikor annak a kedves antifasisztának a vendégeként szilveszterezett, aki agyonlőné a gyerekét, ha az homokos volna, és aki épp a fasiszta esőerdők kivágását tervezi. Ahogy Tarlós Pista mondaná: csak addig van légszennyezettség, amíg van levegő. Egy újabb probléma megoldva.

Orbán és Soros - a kész átverés show | Magyar Hang

Az egyik ötletgazda rántotta le a leplet a tökéletes ellenség, Soros György elleni kampány hátteréről, annak valóságtartamáról. Az általunk megkérdezett szakértő szerint ennek ellenére marad a sorosozás.

Miután rendesen lezsibbadtunk, Bayer Zsolti emelkedett szólásra. Elmondta, mennyire jólesik neki ez a meghívás, le is mondta a hagyományőrző találkozót, ahol az orgoványi erdőben próbálták volna el a barátaival a zsidóbérenc kommunisták beásását. Meg is ragadta az alkalmat, és minden jelenlévőt meghívott a nyári díszbemutatóra, ahol nyakig beássák majd a földbe Daniel Cohn-Benditet, Ferenc pápát és Vona Gábort. „Én és a kis ásóm mindenkit várunk szeretettel!” – fogalmazott Zsolti, és hálás kacaj szaladt át a termen. Ez után röviden beszélt még a hígmagyarokról, a háttérhatalomról, az etnikai homogenitás fenntartásának fontosságáról, szidalmazta kicsit a buzikat, a buzi liberálisokat meg a buzi, liberális, migránsbérenc hazaárulókat, majd Isten áldását kérte, hogy ez az antifasiszta kezdeményezés sikeres legyen, és kisöpörje a politikából az olyan veszedelmes nácikat, mint Karácsony Gergely.

Köves Slomó, a magyarországi Chábád Lubavics mozgalom vezető rabbija Zsolti szavait egy ide vágó Talmud-idézettel egészítette ki, majd annak a meggyőződésének adott hangot, hogy zéró toleranciát kell tanúsítani az antiszemita beszéddel és a pontatlanul megfogalmazott, félreérthető kijelentésekkel szemben. Alapvető jelentőségűnek nevezte a rosszhiszeműséget, a szándékos félreértést és a kommunikációt ellehetetlenítő, agresszív számonkérést. Követendő példaként a Hír TV és az ATV műsorvezetőit, Földi-Kovács Andreát és Krug Emíliát nevezte meg.

Antiszemitizmus: a vád körbeér | Magyar Hang

Alaptalanul antiszemitizmussal vádaskodni gyalázatos felelőtlenség a Tett és Védelem Alapítvány részéről.

Ez után egy apró kulturális betéttel folytattuk az ülést, a Demokrata és a Pesti Srácok publicistája, Varga-Bíró Tomi adta elő a jelenlévőknek saját szerzeményét, a Kohn bácsi walzerját. A dal arról szól, hogy amíg a második világháborúban a magyarok a fronton harcoltak, addig a zsidók jól megszedték magukat. Kár, hogy nem Radnóti Miklós, Szerb Antal vagy Rejtő Jenő írta meg ezt a dalt, akkor talán végre észrevennék magukat a zsidók. Nagyszerű hangulat kerekedett, a refrént már együtt énekelte az egész terem: „És hazudtak, hazudtak egyre, és mint folyó, úgy dőlt a lé. Ajjajjaj-jajjajjaj, Zyklon-B, Zyklon-B.”

A könnyed, zenés antifasiszta kitérő után Toroczkai Laci emelkedett szólásra, aki mint megtudtam, az Angol utcába költözött, hogy bármikor be tudjon ugrani az Echo TV-be szerepelni, ha épp az a téma, hogy a Jobbik miként tagadta meg szélsőséges múltját. A rendes ügymenet az, hogy páros napokon Toroczkai Laci elmondja, hogy ez mennyire igaz, páratlan napokon meg bemegy a kormányszóvivő, és elmondja, hogy ez nem igaz. Laci néhány antifasiszta szólam után a kaukázusi fehér faj megvédésére szólított fel: „Mi, magyarok kaukázusi fehér emberek vagyunk, és ha a történelem tanított nekünk valamit, akkor az az, hogy a kaukázusi fehér emberek nem náculnak. Sieg heil!” – zárta beszédét, majd sietve elindult az Echo TV-be, hogy rendes ellenzékiként kicsit dicsérje a kormányt.

Most már tényleg meztelen a király? | Magyar Hang

Szakály Sándor megnyilatkozásai azt a látszatot kelthetik, hogy Magyarországon félhivatalos álláspont lehet a népfajok közötti megkülönböztetés mentegetése, bagatellizálása.

Ez után Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője, a MIÉP Ifjúsági Tagozatának egykori tagja Csurka István szellemét idézte meg, azt a szellemet, mely egykor elhívta őt a politikába: „Pista bácsi meggyőződéses antifasiszta volt. Őt még a legszűkebb baráti köre sem hallotta soha zsidózni. Személyesen tőle tudom, hány álmatlan éjszakájába telt leírni Vona Gáborról az igazat: hogy szefárd zsidó. Ugyanezt a belső vívódást láttam a miniszterelnök úron, amikor utasítást adott a Jobbik elnökének buzizására. De ki kell mondanunk: a Jobbik egy csicska, zsidó, buzi, náci párt. Karácsony Gergely pedig nemcsak a jobbikos nácikkal flörtöl, hanem a jobbikos csicskákkal, a jobbikos zsidókkal és a jobbikos buzikkal is. Bármilyen nehéz is keresztény emberként ezeket a súlyos vádakat megfogalmaznunk, meg kell, hogy tegyük. Antifasisztaként kötelességünk megtartani hatalmunkat a nácikkal szemben, magyarként pedig kötelességünk megtartani a hatalmunkat az idegenszívű, Soros-zsoldban álló, kozmopolita csőcselékkel szemben.”

Bénultan hallgattuk a tűpontos elemzést, egyedül Tiborcz Pistában volt lélekjelenlét, aki felállt, és tapsolni kezdett.

Náci fenevadak vagy balos kiscicák? | Magyar Hang

Javíthatatlan náci, bevándorláspárti, sorosista nemzetáruló, antiszemita, filoszemita - csak néhány azon jelzők közül, amelyeket fideszesek mondtak a Jobbikra. Arra a pártra, amelyre nem is olyan rég Orbán Viktor is „bátorító szeretettel" tekintett.

Ezek után már csak Pintér Sándor belügyminiszter úr bejelentése volt hátra. Elmondta, hogy a növekvő náciveszélyre való tekintettel tovább szigorítjuk a gyülekezési törvényt, hogy szélsőséges, félelemkeltő csoportok többé ne használhassák Magyarország köztereit. Jövőre már nem lesz becsület napi masírozás, és a többi szélsőséges demonstráció is tiltva lesz, különösen, ha azok mögött a náciszimpatizáns ellenzék valamelyik pártja, a DK, az MSZP, az LMP vagy a Jobbik áll. A belügyminiszter úr bejelentette továbbá, hogy a rendőrség példamutató gyorsasággal találta meg azokat a kopaszokat, akik a náci rendezvény ellen tüntető fiatal antifasisztákra támadtak. A tervek szerint március 15-én maga Áder János köztársasági elnök úr tünteti majd ki őket. Ez után újabb kör kokain és hat üveg tizennyolc éves Chivas Regal whiskey következett, aztán jöttek a prostik. De ez már egy másik történet.

A publicisztika rovatban megjelent írások nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját.

Ennek a cikknek a nyomtatott változata a Magyar Hang 2019/7. számában jelent meg, 2019. február 15-én.

Hetilapunkat megtalálja az újságárusoknál, vagy elektronikus formában a Digitalstandon! És hogy miről olvashat még a 2019/7. Magyar Hangban?