Publicisztika

Valami bűzlik Hunniában

Valami bűzlik Hunniában

A magánrepülőn utazgató, innen is, onnan is milliárdos osztalékot kihasító NER-elit mára egyenesen kérkedik a teljesítménnyel nem igazolható, csupán a rendszer centrumához való közelséggel magyarázható mesés gazdagságával.
Nem sokat haladtunk

Nem sokat haladtunk

Csaknem másfél évtizedes Fidesz kormányzás után a kormány magyarázattal tartozik a választóknak: mi a felelőssége abban, hogy Magyarország felzárkózása a régió átlagos szintjét sem éri el, és az életszínvonal Európa utolsója?
Propaganda

Propaganda

Száz és száz és százmilliók mentek el a lejárató propagandára. Ezzel sikerült országosan ismertté tenni és felépíteni egy néhány hónapja még teljesen ismeretlen embert. Na most mondja valaki, hogy a propagandaminisztérium értelmetlen és felesleges teher a költségvetésen!
Kínos

Kínos

Kóstolgassuk, ízlelgessük: kínos a Fidesz a populistáknak. Kemény, verejtékes férfimunka volt, de sikerült, Orbán Viktor összehozta.
Nehéz elhinni?

Nehéz elhinni?

Kim Dzsongun már a dinasztia harmadik nemzedékéhez tartozóként uralja az országát fizikai és spirituális téren egyaránt – a jelek legalábbis erre utalnak. Gyakorlatilag azt csinál, amit akar, ami a betegesen nárcisztikus, torz lelkületéből fakad.
A Főnök gondterhelt

A Főnök gondterhelt

A Vezér most otthon ül az ágy szélén, trumpos hálóingét meglebbenti a hajnali szellő, kezén számolja az eltapsolt milliárdokat, számba veszi, kitől kérhet kölcsön, és egyáltalán, meddig csinálhatja még ezt. Ez a kis „baloldali belügy” alaposan beleköpött a levesébe.
Másnap

Másnap

A spájzban őrizgetett egy üveg Propaganda nevű orosz vodkát, ragaszkodott a márkához, megszokta, mert bár nem a legjobb minőség, de erős, villámgyorsan elzsongít, és könnyen hozzá lehet jutni, elég csak lesétálni az utcára, minden sarkon tukmálják.