Csipes Tamara nem száll be a kormány családbarát kampányába

Csipes Tamara nem száll be a kormány családbarát kampányába

Csipes Tamara (Fotó: Instagram/tami_csipes)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Amíg egy sor probléma nincs megoldva, semmi kedve a kormány családbarát kampányában részt venni – erről posztolt Instagram-oldalán Csipes Tamara. Az olimpiai bajnok kajakozó a Kulturális és Innovációs Minisztérium megbízásából kapott egy levelet, ebben pedig arra kérték, szálljon be a kampányba.

A kormányzati üzenet szerint a fejlett világ, így Magyarország is a népességfogyással küzd, erre szeretne reagálni a „méltán híres magyar családpolitika”. A résztvevőket arra kérik, a felkínált négy opció közül abban gyártsanak videót, amelyiket a magukénak érzik.

Csipes viszont nem kíván részt venni. Mint az Instagram-sztoriban írta: „Hát én ezt érzem magaménak: Családban élni tényleg nagyon jó, viszont egyedülálló anyaként abszolút meg tudom érteni, ha ez a legtöbbünknek óriási küzdelem és nehézség is. Csak az olyan alap dolgok miatt is, mint ételt rakni az asztalra, megfelelő oktatásban részesíteni, az egészségét ápolni, biztonságos jövőt biztosítani… Amíg ezek nincsenek rendben, addig mit kampányoljak emellett?! Bőven elég dolog van ránk nyomva, pontosan tudom az milyen, így köszi, ezt ne” – üzente Csipes Tamara. Posztját pedig azzal kommentálta: „Jaaajjj, hát ez annyira szép. #sírjvagynevess”