Elegük van a focibíróknak Tolnában, nem vezetnek megyei meccseket a hétvégén

Elegük van a focibíróknak Tolnában, nem vezetnek megyei meccseket a hétvégén

Fotó: Unsplash/Sandro Schuh

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Nem lesznek Tolna megyei bírók a hét végi futballmeccseken, így tiltakoznak a velük szemben az utóbbi időben megszaporodott erőszakos cseledetekkel szemben – derül ki a Teol.hu cikkéből.

A portál azt írta, hogy már szerdán hallották ezt a pletykát, amit csütörtökön megerősített nekik Makai János, a Játékvezető Bizottság elnöke. Mint mondta, valamennyien leiratkoztak a listáról, inkább otthon, a családjukkal töltik a hétvégét, mintsem, hogy ki legyenek téve olyannak, ami két hete Mórágyon történt, amikor is a játékvezetőt megkergették a szurkolók. Krausz Márton, a Magyar Labdarúgó Szövetség tolnai sportigazgatója is megerősítette a Teol-nak az információit. Hozzátette: jelenleg is dolgoznak azon, hogy a társ vármegyék játékvezetői vállaljanak szerepet a hétvégi bajnoki találkozókon. A portál hozzátette, ilyen helyzetre még nem volt precedens Tolnában.

Tolnában hét felnőtt mérkőzés lenne a hétvégén az összevont I. és II. osztáylban, és tizenegy a III.-ban. Ehhez jönne még öt U-19-es találkozó. Nem a mórágyi volt az első inzultuc, ami a sípmestereket érte a bajnokikon az ősszel. A téli szönetig még két forduló van vissza összesen.

Címkék: foci, játékvezető