Élénk beszédtéma Olaszországban Szoboszlai Dominik várható átigazolása

Élénk beszédtéma Olaszországban Szoboszlai Dominik várható átigazolása

Szoboszlai Dominik (k), valamint a walesi Aaron Ramsey (b) és Joe Allen a Wales - Magyarország labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőmérkõzésen a cardiffi városi stadionban 2019. november 19-én (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Költői túlzás, de lassan nem lesz olyan nagy, patinás európai topliga, amellyel ne hozták volna már összefüggésbe Magyarország jelenleg legkelendőbb labdarúgóját, a Red Bull Salzburgnál csúcsformában lévő 19 éves Szoboszlai Dominikot. Az osztrák klubjában idén 37 meccsen pályára lépő, tíz gólig jutó játékosért sajtóhírek szerint bejelentkezett már korábban a francia PSG, az angol Arsenal és az olasz Juventus, de az AC Milan is.

Ahogy a Sportposzt most kiszúrta, Szoboszlairól ezúttal „az olaszországi átigazolási hírekben ritkán tévedő sztárújságíró” is írt. Gianluca Di Marzio egy Twitter-bejegyzésében azt állítja, hogy a Napoli vezetősége tárgyal a magyar játékos ügynökével, akit 25 millió euróért szerezhetnek meg a Salzburgtól.