Megegyezhetett a Barcelona és a Juventus Arthur Melo átigazolásáról

Megegyezhetett a Barcelona és a Juventus Arthur Melo átigazolásáról

Arthur Melo 2020. június 20-án a Camp Nou stadionban, a Leganes elleni mérkőzésen (Forrás: Arthur Melo Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Több hétig tartó tárgyalássorozat után úgy tűnik, sikerült megegyezni a Barcelonának és a Juventusnak, hogy a katalán csapathoz két éve csatlakozott középpályás, Arthur Melo Milánóban folytatja pályafutását – írja a brit Metro a Sky Sport Italiára hivatkozva. Ugyanakkor kétségeket vet fel az átigazolás kapcsán, hogy még ha valóban meg is egyezett a két klub – erről már több alkalommal is megjelentek hírek korábban –, kérdéses, hogy a 23 éves brazil játékos valóban csapatot vált-e. Egyes források szerint továbbra is maradni szeretne Barcelonában, és meg akar küzdeni helyéért a kezdőcsapatban. 

A hírek szerint kétféle opció is szóba került az ügylet kapcsán. Az egyik esetben Melo 80 millió euró fejében kerülhetne az olasz csapathoz, a másik szerint bevonnák az ügyletbe a katalán klub által már régóta kinézett bosnyák játékost, Miralem Pjanicot is. Az utóbbi variáció szerint a torinói klub elengedné a 30 éves bosnyák játékost Barcelonába, és mellé még 10 millió eurót is fizetne, csakhogy megkaphassa a brazil középpályást.

Maurizio Sarri, az olasz klub menedzsere ugyanis alapjaiban szeretné átalakítani a Juventus középpályás sorát, és ebben fontos szerepet szán Melónak.