Vitray: Hosszú Katinka méltatlan helyzetbe hozta magát

Vitray: Hosszú Katinka méltatlan helyzetbe hozta magát

Vitray Tamás (Fotó: Wikipédia)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Nem létezik, hogy az úszó sport vezetői nem sejtették, hogy baj van – mondta.

Hosszú Katinka méltatlan helyzetbe hozta saját magát és méltatlan helyzetbe hozták a vezetői – mondta a Spirit FM-en Vitray Tamás sportkommentátor.

„Gondoljunk bele, milyen szavakkal méltattuk Szilágyi Áront három olimpiai bajnokságért és hogyan beszélnek most kommentelők, névtelenek és egyáltalán miféle híreket terjesztenek most Hosszú Katinka kudarcáért – fogalmazott Vitray, aki szerint ugyanakkor az Iron Lady a mostani teljesítményével nem pusztította el az eddigi eredményeit. Nem létezik, hogy az úszó sport vezetői nem sejtették, hogy baj van – mondta, azt is megjegyezve, hogy ő maga is érezte, valami nincs rendben.

– Biztos, hogy nem volt felkészülve. Biztos, hogy tudta. Biztos. Esküdni mernék rá, hogy tudta, hogy nem megy. Nem lehet nem tudni. Ez nem olyan sportág. Órával mérik a teljesítményt, egy stopper megmondja azt, halál pontosan. Nem vezető az, aki biztat, bátorít és elfed. Mibe húzták bele? Mibe engedték bele? – mondta.

Vitray Tamás szerint egyébként nem biztos, hogy meglesz a magyar szövetség által jósolt 13 magyar érem, szerinte ugyanis igen magas a színvonal tokiói olimpián.