Márki-Zay Péter szerint 80-100 ezren voltak az ellenzéki nagygyűlésen

Márki-Zay Péter szerint 80-100 ezren voltak az ellenzéki nagygyűlésen

Márki-Zay Péter (Fotó: Kunhalmi Ágnes / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Tegnap bebizonyítottuk, hogy megvan az erőnk a kormányváltásra! A Műegyetem rakparton 80-100 ezer ember, a közösségi médiában több tízezren követték élőben az egységes ellenzék kormányváltó nagygyűlését – erről írt közösségi oldalán Márki-Zay Péter, az Egységben Magyarországért miniszterelnök-jelöltje a keddi, március 15-ei demonstrációjukkal kapcsolatban. Természetesen nemcsak az ellenzék vonult fel az ünnep alkalmából, hanem a kormánypártok is tartottak Békemenetet, amin hatalmas tömeg vett részt.

Az ellenzéki kormányfőjelölt hozzátette: csak a YouTube-on mára több mint százezren nézték meg tegnapi eseményüket. – Mindenkinek köszönöm, hogy kiállt a szabadságunkért és a kormányváltásért! Összefogtunk és megmutattuk, hogy megvan az erőnk leváltani hazánk ezeréves történelmének legkorruptabb kormányát április 3-án! – zárta posztját.

Márki-Zay Péter szerda reggel életében először szerepelhetett a köztévében és mondhatta el, mi az ellenzék programja, igaz, erre csak öt percet kapott.

 

Címkék: Márki-Zay Péter