Gyerekgyilkosság: 12 éves lányt öltek meg Nyíregyházán

Gyerekgyilkosság: 12 éves lányt öltek meg Nyíregyházán

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányságon emberölés bűntett megalapozott gyanújával hallgatták ki a férfit. (Fotó: Police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A 12 éves kislány eltűnését a család egyik tagja jelentette a tiszarádi rendőrségen még szeptember 22-én. A rokon elmondta, a lány előző nap otthonában megsérült, és a család egy férfi ismerőse kísérte Nyíregyházára orvosi ellátásra, ahonnan nem érkeztek haza. Most kiderült, a lány gyilkosság áldozata lett – derül ki a Police.hu oldaláról.

A rendőrök a bejelentést követően haladéktalanul, nagy erőkkel kezdték meg az adatgyűjtést az eltűnt lány felkutatása érdekében. Néhány órán belül megtalálták a lányt korábban elkísérő 32 éves gávavencsellői férfit. B. D. a nyomozóknak elmondta, hogy a fiatal lánnyal szerelmi kapcsolatban álltak, és az orvosi ellátás után Nyíregyházán sétálni indultak. Egy erdős területre mentek, ahol összevesztek, és a vita hevében megfojtotta és sorsára hagyta a lányt. A nyomozók a B. D által megadott helyen megtalálták a holttestet. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányságon emberölés bűntett megalapozott gyanújával kihallgatták a férfit, őrizetbe vették és kezdeményezik letartóztatását.