Ismét Glázer Tímea a DK polgármesterjelöltje Győrben, de a párt nyitott az előválasztásra

Ismét Glázer Tímea a DK polgármesterjelöltje Győrben, de a párt nyitott az előválasztásra

Glázer Tímea (Fotó: Glázer Tímea / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Glázer Tímea a DK polgármesterjelöltje Győrben – jelentette be a párt hétfői közleményében jelezve, hogy hisznek abban, hogy ő az egyetlen, aki legyőzheti a Fidesz „helytartóját” a városban.

Kifejtették: Glázer Tímea Győr önkormányzati képviselője és a Demokratikus Koalíció helyi elnöke. – Készen állunk az előválasztásra, hogy Glázer Tímea ne csak a DK, hanem az egész ellenzék polgármester-jelöltje legyen. Bízunk benne, hogy a többi jelölt is felkészült az előválasztásra, hogy a választók dönthessék el, ki a legalkalmasabb jelölt – írták. 

Azzal folytatták, Glázer tapasztalt politikus Győrben: évek óta tagja a képviselőtestületnek, alelnöke az Oktatási, Kulturális, Sport és Turisztikai Bizottságnak, valamint a Szociális, Egészségügyi és Lakásügyi Bizottságnak is. – 2019-ben Győr ellenzéki polgármester-jelöltjeként indult a választáson, amikor mindössze pár száz szavazaton múlott a győzelme – tették hozzá. Utóbbi kapcsán érdemes megjegyezni: Glázer akkor még annak ellenére sem tudott nyerni, hogy kirobbant ellenfele,  Borkai Zsolttal jachtos szexbotrányba.

Jelen állás szerint egyébként Borkai is újraindul a júniusi választáson, illetve megméretteti magát Pintér Bence, a Tiszta Szívvel a Városért Egyesület polgármesterjelöltje is, akit az LMP és Momentum is támogat helyben. Az egyelőre kérdéses, hogy a Fidesz jelöltje a jelenleg a várost vezető Dézsi Csaba András lesz-e ismét.

Korábban egyébként a Tiszta Szívvel a Városért arról írt közleményében, egy Pintér Bence friss csapattal új alapokra szeretnék helyezni a város működését „a politikai túlélés, a kényelmes és tét nélküli ellenzéki politizálgatás helyett” . – Azt gondoljuk, hogy aki nem látja, hogy Győrnek egy új ajánlatra van szüksége, az valójában a fideszes Dézsi Csaba Andrásnak és a fideszes Borkai Zsoltnak kampányol – szögezték le. Ezért a Tiszta Szívvel Városért Egyesület, az LMP és a Momentum támogatásával „csak és kizárólag akkor ír alá bármilyen közös nyilatkozatot és együttműködést másik párttal, vagy civil szervezettel, ha támogatják az új ajánlatot”.

Címkék: DK, Győr, Glázer Tímea