A honvédséget és a toborzást népszerűsíti az Ismerős Arcok

A honvédséget és a toborzást népszerűsíti az Ismerős Arcok

(Forrás: Az Ismerős Arcok zenekar Facebook-oldala)  

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az Ismerős Arcok zenekar is rajta van annak az állami cégnek a fizetési listáján, amely százmilliós büdzséből népszerűsítheti a honvédséget és annak toborzási rendezvényeit.

Az mfor.hu azt írja, átnézve a HM Zrínyi Geoinformációs és Toborzástámogató Kft. szerződéslistáját, azt találták, hogy a cég tavaly októberben 17,5 millió forintos szponzorációs szerződést kötött a Hangos Szó Kft.-vel, ami az Ismerős Arcok zenekar basszusgitárosáé, Galambos Nándoré és feleségéé. A zenekar a honvédelem, a Magyar Honvédség és a katonai hivatás népszerűsítésére végzett kommunikációs, marketing feladatokat. A Hangos Szó Kft. az Opten adatbázisa szerint csak két főből áll, de az állami cég szerződéslistáján egyértelműen jelölték, hogy a megbízás az Ismerős Arcok zenekarra vonatkozik.

A nemzeti érzelmű Ismerős Arcok rockzenekar a Nélküled című dallal vált ismertté, ezzel a dallal adták át 2019-ben a Puskás Arénát, és ennek a dalnak a részlete szól a 21-es út Lőrinci és Hatvan között „zenélő úton”. A zenekar áprilisban ingyenes koncertet tartott Fóton „a 175 éves Magyar Honvédség tiszteletére”, itt a támogatóknál a Magyar Honvédséget és a Honvédelmi Minisztériumot említik.