A váróba viteti fideszes elődje drága bútorait a tatabányai polgármester

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Közösségi oldalán jelentette be szerdán Szücsné Posztovics Ilona, Tatabánya polgármestere, hogy az előző, 2019 előtti városvezetés idején beszerzett drága bútorokat áthelyezik oda, ahol az ügyfélfogadásra érkező tatabányaiak tudnak rajtuk várakozni – szúrta ki a 444.hu. A megosztott videóban a polgármester arról beszélt, mivel átlátható és korrupciómentes önkormányzatot ígért, megindítottak egy átfogó ellenőrzést, mely során átnézték a korábbi évek önkormányzati elszámolásait.

Szücsné Posztovics Ilona az állítja, hogy azt az irodát, ahol most is épp dolgozik, elődje, a fideszes Schmidt Csaba 2017-ben 40 millió forintért újíttatta fel, ami azért különösen kirívó, mert tavaly öt irodát újítottak fel a városházán 7 millió forintból. A videóban előkerül egy 2,6 millió forintért vásárolt ülőgarnitúra, valamint egy félmilliós szőnyeg is.

A polgármester a videóban azt ígéri, hogy ezeket a berendezési tárgyakat leviteti a városháza aulájába, a recepció elé, hogy ha már a tatabányai önkormányzat költségvetéséből vették meg ezeket, akkor legalább üldögélhessen rajta mindenki.

Címkék: Tatabánya