Állatkínzás: revansot akartak venni a szurkolók a balotaszállási nőn

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Revansvétellel fenyegetőzik oldalán a Szurkolók az állatkínzás ellen csoport, kilátásba helyezve, hogy a jövőben is visszatér Balotaszállásra. A fekete pólóba öltözött, számos kigyúrt, kopasz férfit a tagjai között tudó csapat amiatt az asszony miatt dühödött fel, aki nemrég a kocsija után kötötte a kutyáját. Az állat belehalt az így szerzett sérülésekbe. Az elkövetővel szemben azóta eljárás indult, de ezzel láthatólag nem elégszenek meg az önmagukat állatvédőnek nevező szurkolók.

Hétfőn arról számolt be a csoport, hogy vasárnap lenn járt Balotaszálláson, „voltak terveink, hogy miként veszünk revansot.” A Facebook-bejegyzésükben azt írják, civilek jelenlétét sem kívánták, és olyanok utaztak oda, akik bevállalták volna a büntetőjogi következményeket is. Viszont amikor megérkeztek, rendőrökkel találták szembe magukat, akik nem engedték őket, hogy megközelítsék a tanyát. „Bárhonnan próbáltunk kis fondorlattal bejutni, azonnal 10 rendőr szaladt felénk” – panaszolták a szurkolók, akik állításuk szerint az ott maradt állatokat is szemügyre akarták venni, hogy segítsenek nekik, ha erre szükség lenne.

Lincselőktől tarthat a balotaszállási állatkínzó nő | Magyar Hang

A bejegyzésben még hozzátették, hogy ők kivárják, amíg az asszony hazaérkezik, és akkor oda fognak menni, hogy belenézzenek a szemébe. „Miután órákig próbálkoztunk bejutni a tanyára, sikertelenül, úgy döntöttünk, hogy meglátogatjuk az ellátó állatorvost is. Beszélni szerettünk volna vele is az üggyel kapcsolatban. Betekintést kapni esetleg a jegyzőkönyvbe, válaszokat kapni egy csomó fontos kérdésünkre” – szőtték tovább történetüket a szurkolók, de ezzel sem jártak sikerrel, csak a helyettest érték el telefonon. „Nem végeztünk. Visszamegyünk” – fenyegetőztek a posztjuk végén, képeket is közzétéve a kirándulásukról.