Bajnai megszólalt: nem tervez a pártpolitikában részt venni

Bajnai megszólalt: nem tervez a pártpolitikában részt venni

Bajnai Gordon (Fotó: Facebook/Bajnai Gordon)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Ahogy lapunk is megírta, Bajnai Gordon volt miniszterelnök segíti a Momentumot, amit akár úgy is értelmezhetünk, hogy visszatér a politikába. A volt politikus e hírekre reagálva posztolt a Facebookon, ahol részlegesen cáfolta a sajtóértesüléseket – legalábbis azok értelmezését.

Bajnai a bejegyzésben leírta, hogy Fekete-Győr András valóban egyeztetni szokott vele, ettől függetlenül nem tervezi, hogy aktívabb szerepet vállal a politikában. Jelenleg külföldön dolgozik egy cég vezetőjeként, de civilként továbbra is támogatja „azokat a bátrakat, akik hitelesen küzdenek Magyarország polgári, európai jövőjéért, az országot 10 éve maga alá gyűrő maffiakormány leváltásáért” – írja.

Ezért támogat esetenként ellenzéki jelölteket, illetve ezért beszélget alkalomadtán a Momentum elnökével. De ennyi, ennél aktívabb szerepvállalást nem tervez. A volt miniszterelnök bejegyzése végén még támogatásáról biztosítja az SZFE diákjait, Iványi Gábort és az Igazgyöngy Alapítványt, illetve a független sajtót.

https://www.facebook.com/BajnaiGordon/posts/10157772439520885

Címkék: Momentum, Bajnai Gordon