Balesetet szenvedett Benkő Tibor honvédelmi miniszter autója

Balesetet szenvedett Benkő Tibor honvédelmi miniszter autója

Benkő Tibor honvédelmi miniszter sajtótájékoztatót tart a NATO 2019 június 27.-i értekezlete után (Fotó: (Magyar Hang/Arató László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Balesetet szenvedett Benkő Tibor honvédelmi miniszter szolgálati autója hétfő reggel az M7-es autópályán – erősítette meg a kormánypárti Pesti Srácok információját a minisztérium sajtóosztálya.

A tárca azt írta, hogy a honvédelmi miniszter autója is érintett volt a reggeli órákban az M7-es autópályán, tisztázatlan körülmények között történt balesetnek. A minisztérium autójában utazók – köztük Benkő Tibor honvédelmi miniszter – nem sérültek meg. A tárcavezető mielőbbi gyógyulást kíván a baleset sérültjeinek.

A rendőrség reggel annyit közölt a történtekről, hogy a rendelkezésre álló adatok alapján 8 óra 16 perc körül az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalának 98. kilométerszelvényében – eddig tisztázatlan körülmények között – három gépjármű ütközött össze. Az elsődleges adatok alapján a balesetben egy személy súlyosan, egy pedig könnyebben megsérült.