Nagy József: Megnézném, mit mond Bayer Zsolt ellenzékben

Nagy József: Megnézném, mit mond Bayer Zsolt ellenzékben

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Végre vannak repedések a NER-en, ami azért jó, mert ez rendszer egészségügyre és oktatásra nagyon keveset, az új, hozzá hű burzsoázia kialakítására és megerősítésére viszont nagyon sokat költ – erről is beszélt Kompország című műsorunkban Nagy József, a 24.hu Minőségi Újságírásért díjjal többszörösen elismert újságírója, közéleti vitaműsorok rendszeres szereplője.

Bayer Zsolt kormányközeli publicistáról is elmondta a véleményét. Szerinte Bayer egy jó tollú, nagyon tehetséges ember, aki korábban irodalmi szövegeket írt, de „ezt a srácot az 5-ös számú párttagkönyv teljesen átrajzolta”. – Szívesen meghallgatnám Bayert ellenzékben, és megkérdezném arról, generátora vagy csak lakmuszpapírja volt annak, hogy ide süllyedt a hazai közélet – mondta.

A műsorban szóba került többek között az is, hogy miben hisznek a fideszesek, miért fontos a nyomtatott sajtó megmaradása és hogy mit gondol az internetes újságírás korszakáról. Emellett megkérdeztük azt is, hogy elkötelezett Fradi szurkolóként nem zavarja-e, hogy a Fidesz kisajátította a labdarúgást és a legtöbb patinás klubot.