Budai Gyula az MSZP társelnökének: Ágnes, hogy lehetsz ilyen „buta liba”?

Budai Gyula az MSZP társelnökének: Ágnes, hogy lehetsz ilyen „buta liba”?

Budai Gyula fideszes országgyűlési képviselő (b.) a külgazdasági és külügyminisztert üdvözli

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke csütörtökön az ATV-ben járt, és szokásához híven végighazudta az adást! Ágnes hogy lehetsz ilyen „buta liba”, hogy mielőtt bemész az ATV-be, nem tájékozódsz arról, hogy miként történik az időskorúak beoltása?! – erről írt közösségi oldalán Budai Gyula, a Fidesz országgyűlési képviselője.

https://www.facebook.com/dr.budai.gyula/posts/237400747882043

Kunhalmi az említett adásban többek között arról beszélt, növeli az oltás ellen bizalmatlanságot, hogy voltak esetek, ahol idős embereket hívtak be oltani, ám nem szóltak nekik időben, hogy mégsem lesz vakcina nekik, illetve hogy továbbra sem egyértelmű, kötelező-e az oltáshoz a regisztráció.

Budai Gyula Kunhalmi szavaira reagálva arról írt, az édesapja 90 éves elmúlt, és csütörtökön a háziorvosától megkapta a koronavírus elleni első védőoltást. – Természetesen regisztráltuk édesapámat – nem úgy mint ti Hiesz György és László Imre elvtársakat – és ennek megfelelően február 2-án hívta a háziorvosa és küldött számára egy nyomtatványt, meg egy tájékoztatót az oltással kapcsolatban. (...) Tegnap több időskorúval együtt megkapta a védőoltást és még fél órát a rendelőben kellett lennie, majd hazaengedték – ismertette édesapja történetét Budai. Azzal folytatta: „Kunhalmi »elvtársnő«! Ez az eljárási rend, és ha nem tudod, kérdezz, mielőtt nyilatkozol és nekiállsz hazudozni!” Budai egyébként a regisztrációról szólva azt is megjegyezte: „ez az alap”.

– Tényleg „kedves Ágnes”, te regisztráltál már az oltásra, vagy te is hátulról fogsz előrefurakodni, mint Hiesz György gyöngyösi polgármester? Mikor fogjátok már abbahagyni az oltásellenes hadjáratot? Meddig fogjátok még folytatni a halálkampányotokat? Nem kell válaszolni, tudom a választ, marad továbbra is a Krekó által meghirdetett, a minél rosszabb a járványhelyzet Magyarországon, annál jobb a baloldalnak kampány! Na, ezek vagytok ti Ágnes, soha nem a magyar emberek érdeke számít, mindig csak a politikai haszonszerzés – zárta gondolatait a Fidesz képviselője.