Cáfolta Palkovics, hogy le akart volna mondani

Cáfolta Palkovics, hogy le akart volna mondani

Palkovics László innovációs és technológiai miniszter beszédet mond a Modern gyárak éjszakája programsorozat megnyitóján a Knorr-Bremse Vasúti Jármű Rendszerek Hungária Kft. gyárában 2018. november 16-án (Fotó: MTI/Illyés Tibor)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Palkovics László innovációs és technológiai miniszter a Világgazdaságnak nyilatkozva cáfolta a 444.hu információját, amely szerint tavaly év végén lemondott volna tisztségéről, de azt visszautasította Orbán Viktor. Ahogy azt a Magyar Hang is megírta, a 444. értesülése szerint azért akart lemondani tisztségéről a miniszter, mert gyengülni látszott pozíciója: az innovációs tárcától előbb elvették az uniós pénzek felügyeletét, majd sorban elkezdték leépíteni Palkovics fontos embereit. 

– Voltam én már pitbull, Orbán tematikus hóhéra és ügyeletes rosszfiú is a sajtóban, de továbbra sem vagyok sértődős típus – mondta a lapnak a miniszter. Majd hozzátette, „azt vállaltam, hogy a miniszterelnök felkérésére négy éven át vezetem az Innovációs és Technológiai Minisztériumot, tartom magam a megállapodáshoz, így tehát nincs ügy, ebben nincs semmilyen változás.”