Csoportos garázdaság gyanúja miatt vették őrizetbe a tanárukat lökdöső diákokat

Csoportos garázdaság gyanúja miatt vették őrizetbe a tanárukat lökdöső diákokat

Üres iskolai folyosó. Képünk illusztráció.

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Csoportos garázdaság miatt hallgatta ki a rendőrség azt a három középiskolást, akik tanárukat szidalmazták az egyik iskolában. A Blikk úgy tudja, hogy a fiatalokat őrizetbe is vették. A fiúk a Gyorskocsi utcai fogdában várják a bíróság döntését, hogy előzetes letartóztatásba kerülnek vagy szabadlábon védekezhetnek.

A lap szerint az iskola kedden mindhármójukat kirúgta. A megtámadott pedagógus szeptemberben érkezett az iskolába, hegesztéselméletet tanított. A kamaszok azt szerették volna elérni, hogy kirúgják az iskolából a pedagógust. A balhé az egyik órán tört ki, miután a tanárt papírgalacsinnal dobták meg. Ám nem a dobáló, hanem egy társa kapott ezért intőt. Az egyik diák azt mesélte a lapnak, hogy egyik társuk ezt követően mutatott meg a tanárnak egy felvételt, amelyen a tanár állítólag – írja a Blikk – egy másik iskolában megütött egy diákot. Ezt követően eszkalálódott a szituáció.

Üvöltve szidták a tanárt a diákok egy iskolában - egy ponton meg is lökték | Magyar Hang

Több diák is nekifeszült egy tanárnak egy iskolában - ilyen jeleneteket rögzített és a Facebookra feltett videóról számolt be a 24.hu.

Ahogy korábban arról írtunk, a pesterzsébeti BGSZC Eötvös Loránd Szakgimnázium és Szakközépiskolában lehet a történtek helyszíne.