Deutsch beleszállt Navracsicsba

Deutsch beleszállt Navracsicsba

Deutsch Tamás az Európa jövője című nemzetközi konferencián a budapesti Várkert Bazárban 2018. május 24-én (Fotó: Elekes Andor)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Nem maradt válasz nélkül Navracsics Tibor volt uniós biztos, korábbi igazságügyi miniszter minapi nyilatkozata, amelyben a Fidesz jövőjéről mondta el véleményét.

– Én nagyon karmolom a korábbi üzengetős helyett a sejtelmes, szomorú, kicsit sértett, kényszeredetten mosolygó és nagyon okos, de titokzatos új Navracsics Tibor szerepet – közölt ironikus bejegyzést Facebook-oldalán Deutsch Tamás, a Fidesz EP képviselője.

Security Check Required

null

Amint arról a Magyar Hang is beszámolt, Navracsics Tibor az N1TV-nek nyilatkozva arról beszélt, hogy a következő egy évben dől el, a Fidesz meghozza-e azokat az intézkedéseket, amelyekkel visszaszerezhet szavazókat. Szerinte a párt valóságérzékelési gondokkal küszködik, amibe azt is beleérti, hogy képes-e politikájának módosítására. Azt is megemlítette, hogy Orbán Viktor összenőtt a Fidesszel, így párton belüli vezető szerepe nem fog megkérdőjeleződni. Ő maga pedig csak reménykedhet abban, hogy egyszer még eljön az ideje a Fideszben, arra nincs garancia.