Egy másfél éves gyerek is súlyosan megsérült a kispesti autós ámokfutásban

Egy másfél éves gyerek is súlyosan megsérült a kispesti autós ámokfutásban

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Jogosítvány, forgalmi engedély sem volt annál a 21 éves valkói férfinél, akit június 11-én rendőrök próbáltak igazoltatni Gyál mellett. Talán ezért, talán más ok miatt, de a sofőr megpróbálta lerázni az egyenruhásokat: az igazoltatókat kikerülve Suzukijával a Nagykőrösi út irányába hajtott.

A járőrök persze követték a szabálytalankodó sofőrt, aki menekülés közben négy autóval is frontálisan ütközött – végül egy Skoda „állította meg” a kispesti Hofherr Albert utcában. A balesetet okozó sofőr, a kocsijában utazó nő és egy másfél éves kisgyerek súlyosan megsérült a balesetben, a kicsi sérüléseihez az is hozzájárulhatott, hogy a Suzukiban nem volt gyerekülés.

A történtek miatt a Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztály közúti baleset gondatlan okozása vétség gyanúja miatt indított eljárást a 21 éves K. Márió valkói lakos ellen –írja a Police.hu.