Esős, szeles csütörtökkel indul az október

Esős, szeles csütörtökkel indul az október

(Fotó: Vidar Nordli-Mathisen/Unsplash)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, csak a nyugati, délnyugati határvidéken lehet kevés napsütés – írja az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése.

Szintén őszies időjárást ígér, hogy több helyen lehet időszakos eső, zápor, északkeleten hullhat a legtöbb csapadék. Többfelé megélénkül, helyenként megerősödik az északnyugati, nyugati szél, amely estére mérséklődik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 13 és 20 fok között alakul. Késő estére 10 és 15 fok közé csökken a hőmérséklet.

Az Időkép pedig arról ír, csütörtökön kettősfronti hatás érvényesül, fejfájás, szédülés, koncentrációs zavarok, vérnyomás-ingadozás jelentkezhet, tompábbak, fáradékonyabbak lehetünk. Felerősödhetnek a kopásos eredetű ízületi fájdalmak. A fényszegény idő miatt fáradékonyság, rossz közérzet jelentkezhet. A többfelé szeles idő a fejfájás mellett ingerlékenységet, nyugtalanságot válthat ki.