Gyurcsány Ferenc: Folytatjuk

Gyurcsány Ferenc: Folytatjuk

Gyurcsány Ferenc DK-s körben 2024. június 19-én (Fotó: Gyurcsány Ferenc)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Megbeszélések, tanácskozások érik egymást. Az elég világos, hogy erős kohézió tart össze bennünket. Ez nem változott. Folytatjuk – írta Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke szerdai Facebook-posztjában.

Gyurcsány Ferenc előző nap arról beszélt, hogy kár lenne nagyon cizellálni a dolgot, vereséget szenvedtek a múlt hétvégén. Ilyenkor vetődnek fel olyan kérdések, hogy miért szenvedtek vereséget, le fog-e valaki mondani és hogyan tovább? Szavai szerint ezekre a kérdésekre neki ugyan van válasza, de jelenleg ezen beszélgetések közepén tartanak a párt egyéb meghatározó alakjaival – Molnárral, Dobrevvel, Vadaival és Varjúval (a volt kormányfő emlegette így, a vezetéknevén őket) – és például választókerületi elnökökkel. Azt mondta, hogy a véleményeket elnökségi ülésen fogják összegezni. Közös véleményt szeretnének kialakítani arról, hogy elrontottak-e valamit úgy, hogy azt a jövőben másként csinálnák. Gyurcsány Ferenc ezt tartja most a legfontosabb kérdésnek.