„Gyurcsányné” – A Fidesz reagált Dobrev Klára nemzetközi találkozóira

„Gyurcsányné” – A Fidesz reagált Dobrev Klára nemzetközi találkozóira

Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára Brüsszelben 2019. május 29-én (Fotó: Arató László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

„Gyurcsányné ma gyakorlatilag bevallotta, hogy már nemcsak a színfalak mögött áskálódik Magyarország ellen, hanem nyíltan roadshow-zik azért, hogy hazánk ne kapja meg az uniós forrásokat és ismét ők kerülhessenek hatalomra” – így reagált a Fidesz arra, hogy Dobrev Klára saját beszámolója szerint 25 európai ország nagyköveti vezetőjével egyeztetett.

Lapunk is beszámolt róla, hogy a Demokratikus Koalíció politikusa és a párt által életre hívott árnyékkormány vezetője a jogállami eljárásról, uniós pénzekről és a NATO bővítéséről tárgyalt, de a diplomaták előtt kijelentette azt is, hogy „az árnyékkormány készen áll arra, hogy bármikor át tudja venni a kormányzást”.

A kormánypárt szerint ugyanakkor „a demokráciáról prédikáló Gyurcsányné figyelmét elkerülte, hogy a magyarok demokratikus választásokon sokadszorra is világosan megüzenték, hogy nem kérnek belőlük”. A Fidesz szerint pont azért nem, mert „Gyurcsányék soha nem a nemzeti érdekekért dolgoztak”.

Címkék: Fidesz, Dobrev Klára