Herczeg Zoltán: A szabadság új értelmet nyert

Herczeg Zoltán: A szabadság új értelmet nyert

Herczeg Zoltán (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A szabadság új értelmet nyert – üzente Facebook-oldalán a fogságból fél év után kiengedett Herczeg Zoltán. A divattervezőt – mint arról lapunk elsőként beszámolt – tavaly október 21-én tartóztatták le drogkereskedés vádjával. Herczeg tagadta, hogy kábítószert árult volna. A divattervezőt végül – mint azt a Gulyáságyú Média akkor részletesebben megírta – április 20-áról 21-ére virradólag engedték ki a börtönből, jelenleg házi őrizetben van. A nyomkövetős bűnügyi felügyeletet egyelőre augusztus 20-áig rendelték el. 

Herczeg a bejegyzésében köszönetet mondott családjának, barátainak, támogatóinak és vásárlóinak a kiállásért, kitartásért, bizalomért, törődésért és szeretetért. „És azoknak is köszönöm, akik támadtak, bántottak, elfordultak. Mindkettőből sokat tanultam” – tette hozzá.

A divattervező szerint az élet újraindul, gőzerővel alkot, és hálás minden – vásárlás formájában megvalósuló – támogatásért. A honlapjára is irányított mindenkit, ahol a webshopban már lehet rendelni tőle. „Peace&Love&Freedom” – zárta posztját Herczeg, aki három friss fotót is közzétett oldalán.

Címkék: Herczeg Zoltán