Iványi Gábor az ellenzéki pártok összefogását sürgeti

Iványi Gábor az ellenzéki pártok összefogását sürgeti

Iványi Gábor (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Közös indulásra biztatja az ellenzéki pártokat a közelgő európai parlamenti választáson Iványi Gábor. Az Oltalom Karitatív Egyesület vezetője ezt Kunhalmi Ágnesnek fejtette ki a politikus közösségi oldalán megjelent videóban.

Az MSZP társelnöke megismételte a pártja által már egy ideje hangoztatott felhívást, hogy az ellenzéki pártok fogjanak össze és közösen induljanak el a nyári uniós választáson. 100 ezer aláírást szeretnének összegyűjteni március 15-ig azoktól a választóktól, akik szintén ezt kérik.

Iványi Gábor pedig arról beszélt, hogy annak érdekében, hogy Magyarország megmaradjon egyáltalán az Európai Unióban és visszaszerezze a becsületét és a tiszteletet az ország iránt, látszódnia kell, hogy vannak itt olyan emberek, akik össze tudnak fogni a jó ügyek érdekében. Kifejtette, hogy ez nép ma Magyarországon nem csak politikailag van kettéosztva, hanem a lehetőséget tekintve is: az egyik fele tengődik, a másik pedig soha nem látott jólétben dőzsöl. Szerinte azért kell közösen indulni az ellenzéki pártoknak, mert így tudják megüzenni, hogy Európa a közös hazánk.