Orbán Viktor is ott lesz a Békemeneten

Orbán Viktor is ott lesz a Békemeneten

Békemenet Budapesten 2022 márciusában (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Orbán Viktor miniszterelnök is ott lesz a júniusra tervezett Békemeneten – ezt a Fidesz kommunikációs igazgatója jelentette be az ATV reggeli műsorában a Magyar Hang munkatársának kérdésére. Menczer Tamás azt egyelőre nem tudta megmondani, hogy a kormányfő felszólal-e, amennyiben pedig igen, akkor kik lesznek még a szónokok, indoklása szerint ugyanis nem ő a szervezője a rendezvénynek.

A napokban derült ki, hogy a Civil Összefogás Fórum – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) a választások előtt nem sokkal, június elsején rendezi meg a Békemenetet „Magyarország maradjon a béke szigete!” mottóval. A helyszín szokatlan, a margitszigeti Nagyrét. A közleményük szerint Brüsszel a háborúra készül, a magyar dollárbaloldali politikusok pedig támogatják ebben. – Az európai vezetők háborús lázban égnek. Pénz, fegyverek és harci eszközök küldése után már tervezik a katonai segítségnyújtást is. Sőt, a francia elnök már az atomfegyverek használatáról is megnyitná a vitát. Meg kell állítanunk a háborús őrületet! –írták.

Az ismert, hogy Magyar Péter is szervez egy demonstrációt, mégpedig a választásokat megelőző napon, június 8-án a Hősök terére.