Jakab Péter: Most meg a virslivel van bajuk

Jakab Péter: Most meg a virslivel van bajuk

Jakab Péter a házuk előtt (Fotó: Jakab Péter Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Kitettem egy képet arról, hogy épp virslit eszek mustárral meg kenyérrel, mire a Fidesz-média rázendített: a megnyomorított kádári kisembert játszom – erről írt Jakab Péter Jobbik-elnök, a párt miniszterelnök-jelöltje vasárnap megjegyezve: „Most meg a virslivel van bajuk”. Utóbbival arra célzott, nemrég hasonló ügy miatt is érte kritika őt, akkor parizert evett.

– Ezek szerint aki virslit eszik, az egy megnyomorított kádári kisember. Értem. A Fideszben már csak tudják, hisz annyi régi kommunista egy pártban sincs, mint náluk. Amit nem akarnak tudni az az, hogy milyen a megnyomorított orbáni kisember – mondta Jakab. Utóbbi személtetésére néhány példát is felsorolt: akinek virsliből is csak az olcsóbbra futja, kinek hó végén számolnia kell, melyik csekket fizesse be, akinek csak 20 éves lakáshitelből van esélye elindulni az életben.

– Jó étvágyat az osztrigához ficsúrok! Vagy ahogy ti mondanátok: nyomorultak! – zárta bejegyzését.

Címkék: Jakab Péter, virsli