Jámbor András feljelentést tett a Gattyán-ügyben

Jámbor András feljelentést tett a Gattyán-ügyben

Gattyán György (Fotó: Docler Holding)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Feljelentést tett Jámbor András, a Szikra Mozgalom országgyűlési képviselője ismeretlen tettes ellen Gattyán György milliárdos adócsalási ügyében, Tiszolczi Lajos Partizánban megjelent interjúja alapján – derül ki a politikus hétfői közleményéből.

„Derüljön ki, kik akarták eltussolni Gattyán NAV-ügyét" – írta Jámbor András a Facebook-posztjában, amelyben közölte, hogy ismeretlen tettes ellen feljelentést tett az ügyben. Ahogy az ismert, Tiszolczi Lajos, a NAV volt főnyomozója arról számolt be a Partizánnak, hogy feltehetően politikai okokból szüntették meg a Gattyán Györggyel szemben folytatott 19,4 milliárd értékű adócsalási ügyet. Tiszolczi azt mondta, három nagyon jó politikai kapcsolatokkal rendelkező ember – akiket meg nem nevezhet – járt közben azért, hogy Gattyán ügyét eltussolják.

Jámbor András, A Szikra Mozgalom józsefvárosi és ferencvárosi országgyűlési képviselője most ismeretlen tettes ellen tett feljelentést „hivatalos személy hivatali eljárása során hivatali kötelessége megszegésével elkövetett bűnpártolás bűntette, valamint a Btk. 305. §-ába ütköző hivatali visszaélés vétségének gyanúja miatt". Célja, hogy a rendőrség derítsen fényt és hozza nyilvánosságra, ki az a három ember, akik politikai kapcsolataikat felhasználva igyekeztek eltussolni Gattyán ügyét.