Jól menő családi üzletre csapott le a rendőrség: droggal kereskedtek az alföldi városban – Videóval!

Jól menő családi üzletre csapott le a rendőrség: droggal kereskedtek az alföldi városban – Videóval!

A nyomozók a házkutatás során készpénzt és fegyvereket is lefoglaltak a derecskei családnál. (forrás: Police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy család Derecskén. Bűnügyi őrizetbe kerültek mind a négyen.

A derecskei rendőröknek olyan információ jutott a tudomására, hogy egy helyi család új pszichoaktív anyaggal kereskedik a településen. Azonnal az ügy felderítésébe kezdtek a nyomozók, amelynek eredményeként bebizonyosodott, hogy egy 42 éves férfi feleségével, továbbá lányukkal és az ő élettársával közösen árulták a tiltott szereket.

A helyi rendőrök a Cívis Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival közösen 2020. május 13-án otthonaikban fogták el a feltételezett elkövetőket. A nyomozók a náluk tartott kutatás során közel hárommillió forint készpénzt, több csomag kábítószergyanús anyagot, valamint az ezek kiméréséhez  és porciózásához szükséges eszközöket, továbbá két gáz- és riasztópisztolyt is lefoglaltak.

A rendőrök a két férfit és a két nőt is bűnügyi őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság a gyanúsítottakkal szemben új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.