Karácsony Gergely: A főváros még mindig a szabadság szigete

Karácsony Gergely: A főváros még mindig a szabadság szigete

Karácsony Gergely 2022. április 3-án

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Küzdeni kell, tudva, hogy a magyar történelemben mindig voltak zsákutcák, kezdte beszédét Karácsony Gergely vasárnap este. Szerinte nem tudták meggyőzni a választók többségét, hogy nem arra van az előre, amerre mutogat a kormányoldal. Mindenesetre úgy látja, nekik nincs más dolguk, mint amit elkezdtek, és meg kell őrizni azt a hazából, ami megmaradt. Nagyon sok minden maradt meg, fogalmazott.

A főpolgármester úgy látja, a főváros még mindig a szabadság szigete. Szeretné, ha az emberek mindenhol mernének szabadon gondolkodni, és úgy gondolja, a fővárosra marad, hogy vigyék tovább ezt a zászlót. 

Karácsony beszéde után Márki-Zay Péter még hozzátette, itt maradnak, nem engedjék a hazát, arra kér mindenkit, hogy tartson ki. Megköszönte több mint egymillió szavazónak, hogy rájuk voksolt. Isten óvja Magyarországot, zárta az ellenzék miniszterelnök-jelöltje.

Percről percre közvetítésünket itt olvashatja.

Címkék: Magyar Hang