Kiderült, melyek lesznek az új nemzeti konzultáció gazdasági kérdései

Kiderült, melyek lesznek az új nemzeti konzultáció gazdasági kérdései

Szentkirályi Alexandra (Fotó: Szentkirályi Alexandra/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az új nemzeti konzultációban három olyan gazdasági témájú kérdés is lesz, amely jelentősen meghatározza a magyar gazdaságot, a magyar családok mindennapjait, és amelyekben Brüsszel megtámadta Magyarországot és „ránk akarja kényszeríteni saját akaratát” – mondta fel a szokásos propagandapaneleket a kormányszóvivő a kormány Facebook-oldalára kedden feltöltött videóban.

Szentkirályi Alexandra szerint a nemzeti konzultáció során a rezsicsökkentésre, a kamatstopra, és az extraprofitadóra kérdeznek majd rá, mert Brüsszel ezeknek az eltörlését szeretné elérni. Mint megírtuk, Orbán Viktor a szokásos péntek reggeli rádióinterjújában jelentette be, hogy a kormány nemzeti konzultációt indít, a fenti gazdasági témák mellett a háború és a migráció is helyet kap majd a kérdések között.

Az aHang és az Egységes Diákfront szintén kedden jelentették be, hogy egymillió üres nemzeti konzultációs lapot gyűjtenének össze.