Kiengedik a kórházból Pikó Andrást

Kiengedik a kórházból Pikó Andrást

Pikó András (Fotó: Végh László/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Ma délután végre elhagyhatom a kórházat. Amennyire ez állítható egyáltalán a koronavírus fertőzés esetében: meggyógyultam. Negatív a pcr tesztem, a CT nem mutatott már komoly elváltozást a tüdőmön, nincsenek tüneteim – írta Facebook-oldalán Pikó András.

Budapest VIII. kerületének polgármestere a Népszava által kiszúrt bejegyzésében megköszönte a Szent László Kórház koronavírus osztályán dolgozók munkáját. „Nap, mint nap láttam, mekkora odaadással, türelemmel és felelősséggel végzik a munkájukat, az egyre nehezebb körülmények között is. Köszönöm nekik és mindenkinek, aki most életeket ment a magyar egészségügyben!” – írta Pikó.

Log into Facebook | Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.

A józsefvárosi polgármester október 23-án délután jelentkeztek a tünetek, tipikus, tüdőgyulladásra utaló jelek és néha elviselhetetlenségig fokozódó fájdalom. Pár nappal később pedig a tesztje is pozitív lett, ezt követően került kórházba – ahonnan állapotáról korábban is beszámolt.