Kiplakátolta a Momentum a kispesti városházát Kránitz Krisztián „eltitkolt” villájával

Kiplakátolta a Momentum a kispesti városházát Kránitz Krisztián „eltitkolt” villájával

Fotó: RTL Klub Híradó

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A kispesti vagyonkezelő igazgatójának, Kránitz Krisztiánnak a spanyolországi nyaralójáról készült képek lepték el a kispesti városházát szerdán. A háttérben a Momentum áll.

A Momentum, legalábbis kispesti képviselőjük, Paróczai Anikó és Kránitz Krisztián nyilvános vitája már ismert. A momentumos politikus volt az, aki bemutatta Kránitz Krisztián spanyolországi medencés villáját, amely a kikért földhivatali dokumentumok szerint Don Ferenc Krisztián Kránitz nevén szerepel. Ráadásul nincs is benne a vagyonnyilatkozatában.

A vagyonkezelő vezetője ezután becsületsértés és különleges adattal való visszaélés miatt feljelentette a momentumos képviselőt, akit a XVIII. kerületi rendőrségen rabosítottak is.

Szerdán több aktivistával közösen Paróczai Anikó sajátos akciót hajtott végre: Kránitz Krisztián spanyol nyaralójáról készült képekkel dekorálták ki a kispesti városházát. Közleményük szerint azért, hogy végre érdemben tárgyaljanak Kránitz Krisztián menesztéséről és az elmaradt cégátvilágításokról. 

Paróczai Anikó egyúttal a következő testületi ülésre előterjesztette, hogy tárgyalják meg a cégátvilágítások lehetséges módjait, hiszen február óta az ügy sajnos nem sokat haladt előre.