Kocsis Máté: Azt nem Feriék döntik el, hogy letelt-e a bünti

Kocsis Máté: Azt nem Feriék döntik el, hogy letelt-e a bünti

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője (Fotó: Kocsis Máté/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Reagált Kocsis Máté arra, hogy a DK politikusai szerint már „kitöltötték a büntetésüket”. – Haladunk! Egy hét alatt másodszor mondják el Gyurcsányék, hogy „már kitöltötték a büntetésüket”, tehát nyugodtan mehetnek (árnyék)kormányozni a skacokkal – írta Facebook-oldalán a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője. Azzal folytatta: „Azt persze nehéz megítélni, hogy a kormányzásuk alatt elkövetett gaztettek és a 2006-os vérengzés feledhető-e, egy biztos: azt nem Feriék döntik el, hogy letelt-e a bünti. A politikában erről kizárólag a választók ítélkezhetnek, ők pedig ezt áprilisban elég világosan megtették. De legalább már belátja, hogy bűnös”.

Legutóbb Molnár Csaba, a DK ügyvezető alelnöke beszélt arról egy hétfői háttérbeszélgetésen, hogy már „kitöltöttük a büntetést”, „olyan nincs, hogy a saját kormányunk után 13 évvel a hibáinkon gondolkodjunk”. Úgy vélte, elég volt abból, hogy állandóan bocsánatot kell kérniük, hogy nem élhetnek az erejükkel. Arról, hogy miről volt szó még az eseményen, itt olvasható a Magyar Hang beszámolója.

Címkék: Kocsis Máté, DK