Lemondott a vasalódeszkás tanárt vegzáló tankerületi vezető

Lemondott a vasalódeszkás tanárt vegzáló tankerületi vezető

Digitális testnevelés a vasalódeszkás tanártól (Forrás: Youtube)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A helyi – hódmezővásárhelyi – kormánylap, a Promenád.hu úgy értesült, lemondott a Hódmezővásárhelyi Tankerületi Központ vezetője. Az érintett, Balázs József egy másik helyi lapnak, a Hódpress-nek megerősítette távozása hírét.

Balázs Józsefnek az elmúlt hónapokban több vitatható döntése, intézkedése is országos sajtóvisszhangot váltott ki. Ilyen volt a szentesi gimnázium felvételi feltételeinek utólagos módosítása, majd a makói vasalódeszkás testnevelő tanár elleni fellépése. Utóbbi ügyben az oktatási jogok biztosa, Aáry-Tamás Lajos ombudsman is vizsgálatot indított. A Promenád.hu értesülései szerint Balázs József szombaton, június 15-i hatállyal nyújtotta be lemondását.

Egy lelkész is kiállt a vasalódeszkás tornatanár mellett | Magyar Hang

„-Nem mersz vasalódeszkás képet feltenni! -Fogd meg a söröm!" Így kommentálta saját, Facebookra feltöltött fényképét Ócsai Zoltán pécsi evangélikus lelkész. Nyilván nem függetlenül a napokban az érdeklődés középpontjába került „vasalódeszkás tornatanár" esetétől, a protestáns lelkész egy fotóján egy vasalódeszka tölti be az oltár szerepét.