Magyar Narancs: Ingyenes újsággal venné be a vidéket a Fidesz

Magyar Narancs: Ingyenes újsággal venné be a vidéket a Fidesz

Fotó: Mediaworks/Facebook

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Országosan több százezer példányban fognak eljutni a postaládákba a Mediaworks Zrt. hetilapjai azokban a nagyvárosokban, ahol Fidesz veszített a 2019-es önkormányzati választáson – értesült a Magyar Narancs. A portál szerint a City nevű lapcsalád indítása arra utal, hogy a kormánypárt a 2022-es országgyűlési választások előtt közvetlen elérést akar az ellenzéki szavazókhoz.

Úgy tudják, az ingyenes, színes újság Tatabányán, Hódmezővásárhelyen, Szombathelyen, Szekszárdon, Salgótarjánban, Egerben, Miskolcon, Pécsett, Dunaújvárosban, Nagykanizsán jelenik majd meg. Információik szerint a 24 oldalas hetilap egyharmada helyi Fidesz-barát, ellenzéket ekéző, lejárató szövegekből, egyharmada központilag gyártott bulvártartalomból, egyharmada pedig reklámokból fog állni.

A cikk szerint a lapcsalád központi szerkesztőségének vezetői várományosa Pósa Árpád lehet, aki a Mediaworksnél már több vezető pozíciót betöltött, egy éve például a Magyar Nemzet főszerkesztő-helyettesi posztját.

A portál is utalt arra: annak ellenére indíthatja útjára az új termékcsaládot a Mediaworks, hogy a 2019-es évet is számottevő veszteséggel zárta a vállalat:

Címkék: Mediaworks