Magyar Péter: 56 története most a mi történetünk

Magyar Péter: 56 története most a mi történetünk

Magyar Péter  (Fotó: Magyar Hang/Hutter Marianna)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

„A Fidesz becsapta a magyar népet. Miközben vidék-, család- és gyerekbarát kormányzásról papolnak, polgári Magyarországot ígértek, aközben hazánkat az Európai Unió legszegényebb és legkorruptabb országává tették. Korlátozzák a szabadságot, kiárusítják a hazánkat és ellopják a nemzeti vagyont. Elég volt! Eddig és ne tovább! 1956 története most a mi történetünk!” – írja friss Facebook-bejegyzésében Magyar Péter.

A Tisza párt elnöke azt írja: kormányzásuk alatt – idézzük – nem lesz hárommillió létminimum alatt élő honfitársunk; nem hagyjuk magára a magyar vidéket; nem bezárjuk a vidéki szülészeteket, hanem felújítjuk; nem leépítjük az állami egészségügyet és oktatást, hanem fejlesztjük; nem elüldözzük a fiatalokat, hanem hazacsábítjuk őket Nyugat-Európából; nem Európa legmagasabb inflációja és áfakulcsa lesz nálunk, hanem felelős gazdálkodás és az egészséges élelmiszerek áfájának 5 %-ra csökkentése; megemeljük a családi pótlék összegét és segíteni fogjuk az idős honfitársainkat is, hogy ne kelljen választaniuk az élelmiszer és a gyógyszerek között; az uniós forrásokat a magyar családi gazdaságok és agrárgazdaságok fejlesztésére fordítjuk, nem az Orbán-klán oligarcháinak vagyonát fogják gyarapítani; elfogadjuk a szükséges korrupcióellenes intézkedéseket, csatlakozunk az Európai Unió Ügyészségéhez és hazahozzuk a magyar embereknek járó uniós forrásokat”.

Címkék: Magyar Péter, 56