Magyar Péter talált egy helyet, ahol működik a klíma és kellemes 25 fok van

Magyar Péter talált egy helyet, ahol működik a klíma és kellemes 25 fok van

25,6 fokot mutat a lézeres hőmérő az Országos Kórház Főigazgatóság főigazgatója, Révész János irodájánál. (Fotó: Magyar Péter Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

„Akinek bejött az élet! Mindenki nyugodjon meg, ugyan a kórházakban jelenleg is több helyen 40 fokban próbálnak túlélni a betegek és az egészségügyi dolgozók, de eközben az Országos Kórház Főigazgatóság főigazgatójának, Révész Jánosnak az ultramodern irodájánál szabadsága alatt is tökéletesen működik a klíma (ottjártamkor épp kellemes 25 fok volt) és várja főigazgató úr szabadság utáni visszatértét augusztus 21-én” – írja friss Facebook-posztjában Magyar Péter.

A Tisza Párt elnöke hozzátette, hogy „Révész János főigazgató úr az, aki megtiltja az egészségügyi dolgozóknak, hogy nyilatkozzanak a magyar egészségügyben uralkodó embertelen állapotokról és szintén ő az, aki nem ad engedélyt a magyar sajtónak, hogy felvételeket készíthessenek a széthulló magyar egészségügyről a kórházakban.”

Magyar Péter az elmúlt napokban kórházjárásba kezdett: kedden elsőként a Szent János kórházba látogatott el, ahol középkori állapotokról beszélt. Ezt követte a Péterfy Utcai Kórház, ahol elmondása szerint leláncolták előtte a főbejáratot, az intézmény szerint viszont Magyar valótlanságot állított. Ugyancsak pénteken egyébként videót tett közzé Magyar Péter a Péterfy Sándor Utcai Kórházban tett látogatásáról. A felvételen a Tisza Párt elnöke lézeres hőmérővel szemléltette, milyen hőség van a klíma nélküli kórtermekben és folyosókon, ahol közel 40 fokokat mért.