Márki-Zay: Lejárt a hintapolitika ideje, elég a hazugságokból

Márki-Zay: Lejárt a hintapolitika ideje, elég a hazugságokból

Márki-Zay Péter a Kossuth téren (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Ön 12 éve másolja a putyini modellt, 12 éve uszít Európa, a Nyugat és az európai egység ellen, 12 éve szolgálja ki az orosz érdekeket, és mióta a példaképe lerohanta Ukrajnát, összevissza beszél a NATO-szövetségről – írta szombati Facebook-bejegyzésében Márki-Zay Péter.

Az Egységben Magyarországért miniszterelnök-jelöltje az orosz-ukrán háború eseményeit felidézve arról írt, hogy „pár száz kilométerre a határainktól emberek küzdenek a szabadságukért az ön agresszor barátjával szemben, aki kórházakat, iskolákat bombáz, atomerőműveket bombáz. És önnek még mindig az a legfontosabb, hogy az ellenzékről hazudjon, és a putyini propagandát visszhangozza. Szégyen!”

Majd felhívta a figyelmet, hogy az Orbán Viktor által követett putyini modell a történelem szemétdombjára került.

Végül kijelentette, „lejárt a hintapolitika ideje, elég a hazugságokból! A tét világos: ön és Putyin vagy a Nyugat és Európa? A történelem sötét oldala vagy a jó oldala. Minden más hablaty.”

Oroszország még február 24-én támadta meg Ukrajnát, a háború jelenlegi történéseiről itt olvashatják lapunk percről percre tudósítását.