„Megjelölték” a momentumosok Mészáros Lőrinc és Tiborcz István balatoni érdekeltségeit

„Megjelölték” a momentumosok Mészáros Lőrinc és Tiborcz István balatoni érdekeltségeit

A Momentum balatoni akciója (Fotó: Momentum)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Lefújták és felmatricázták éjjel momentumos aktivisták azokat az „ikonikus” balatoni helyszíneket, amelyek az elmúlt években kerültek „NER lovagok” érdekeltségébe. Ilyen hely például a Club Aliga, a siófoki Aranypart Kemping, a Hotel Helios Hévíz, és a Balatonfüredi Nemzeti Vitorlásközpont.

Olyan matricák kerültek ki egyrészt, amelyeken Mészáros Lőrinc rajzolt karikatúrája mondja: ez is az enyém. Ugyanezt a szlogent használták akkor is, amikor a felcsúti milliárdos arcképét fújták a járdára. Volt olyan is, ahol a szöveg némileg változott: ez is az Orbáné.

A Momentum balatoni akciója (Fotó: Momentum)

A Momentum szerint a „fideszes elit meg az Orbán-klán szisztematikusan ellopja a tavat, rablóprivatizációt folytatva”. Hiszen a kormányfő jó barátja és a veje már több tucat kemping és szálloda tulajdonosa a Balaton körül, de a portfólióban van borászat, kikötő és golfpálya is.

– A magyar tenger nem magántenger! – szögezte le az ellenzéki párt.